zaterdag 27 augustus 2011

Huisje in opbouw

Lang geleden dat ik hier nog iets gepost heb, maar momenteel is het razend druk om alles te regelenen, te plannen en te kiezen voor ons huisje.
De ruwbouw is helemaal klaar, al sinds half juli eigenlijk, daarna zijn we zelf helemaal in actie geschoten om alle nutsleidingen aan te leggen. Vandaag kunnen we zeggen dat deze werken ook zijn afgerond. Maandag komen ze dan met de chape. Als deze chape gegoten is zal de bovenverdieping klaar zijn in afwachten van het vloeren, beneden moet hierop dan nog de vloerverwarming.
September belooft dus ook nog een drukke maand te worden. Eerst chape, dan de pleisterwerken en vervolgens de vloerisolatie + vloerverwarming plaatsen. Dit alles moet klaar zijn tegen half-eind oktober.
We streven ernaar om volledig klaar te zijn eind december zodat we in de kerstvakantie in ons huisje kunnen. Of dit zal lukken zal nog maar de vraag zijn.
De keuken, badkamer, haard is al gekozen. Nu zijn we volop bezig een vloertegel te kiezen. Hier zijn we bijna uit, het staat in elk geval vast dat het een donkere steen wordt.

Zo, dit was een korte update, later zal meer info volgen.
*kiss*
Sneaky

Geen opmerkingen: